-
 
 
Velkommen til vores private pasningsordning
 

 
 
 
 
Lidt om os:
 
 
Vi hedder Anja og Asger Honoré, Anja er årgang 72´og Asger er årgang 70´.
 
Anja har efter 3 år som kommunal dagplejer, valgt at starte et privat pasningstilbud i marts 2011, Asger begyndte d. 1/1-2012.
 
Anja har gennemgået dagplejeuddannelsen og vi har begge kursus i førstehjælp.
 
Sammen har vi 2 søde børn, Magnus fra 99´og Freja fra 02´
 
Vi bor dejligt med en stor have som grænser op til skoven, kort til mark og den grønne sti. Vi lægger stor vægt på udelivet, sommer som vinter.

Vi har høns i haven, ingen dyr inde.
 
Vi er netop blevet godkendt for 3 gang til det "Grønne Flag" som er en ordning under friluftsrådet, hvor vi også begge hvert år deltager i kursus.
 
 
Vi forventer stort udbytte og inspiration fra disse kurser, samt det omfattende materiale der medfølger, idet vi ønsker at "vores" børn skal få den bedste og mest naturlige tilgang til naturen omkring os.
Vi skal udarbejde en årsplan med emner for hver måned og dokumentation i form at billeder skal medsendes. læs evt. mere på: http://www.groennespirer.dk/
 
Vi har investeret i to Winther "busser" som vi næsten dagligt tager på tur i.
Vi søger familier, hvor alle er en del af beslutningen. Familier som passer til vores tanker og visioner omkring børn og forældreskab, er familier hvor der er tid og overskud til det enkelte individ. Overskud på ”ressourcekontoen” hos alle familiemedlemmer, forplanter sig positivt til børnene, de får mere overskud i hverdagen til de givende aktiviteter samt større tolerance overfor andre. 

Vi ser os som et pasningstilbud, men også som en legeaftale, et fristed, et sted hvor vi alle elsker at være, fordi vi har lyst til at være her og fordi vi selv har valgt det.

Når vi er inde, har vi generelt et åbent hjem, med et stort og lyst legeværelse.
 
Vi bor 100% røgfrit
 
Vores adr.
 
Møllevej 25
5450 Otterup
 
Anja mobil: 25385482
Asger mobil: 40590458
Mail: anjaogasgersprivatepasningsordning@mail.dk
 
Vores åbningstider:

Man - Tors: 6:45 - 16:30
Fre:               6:45 - 15:45

SiteBuilder drevet af  Vistaprint